Noen merknader for installasjon av luftkildevarmepumpe i svømmebassenget

Luftkildevarmepumpe for svømmebasseng er mer og mer populær, siden den er miljøvennlig, høy effektivitet, økonomisk fordel og enkel å betjene og vedlikeholde.Det er noen merknader for installasjonen av luftkildevarmepumpen for å garantere at varmepumpen har ideell ytelse.

Varmepumpen vil fungere som den skal på ønsket sted så lenge følgende tre faktorer er til stede:

Notes

Luftvarmepumpen bør installeres på et sted med utendørs ventilasjon og enkelt vedlikehold.Den bør ikke installeres i et lite rom med dårlig luft;samtidig bør enheten holde en viss avstand fra området rundt for å holde luften uhindret, for ikke å redusere enhetens varmeeffektivitet.

Følgende merknader anbefales vanligvis ved installasjon av luftkildevarmepumpen:

1. Installer luftkildevarmepumpebassengenheten nedstrøms for alle filtreringsenheter og bassengpumper, og oppstrøms for alle klorgeneratorer, ozongeneratorer og kjemisk desinfeksjon.

2. Under normale omstendigheter bør luftkildevarmepumpens svømmebassengenhet installeres innen 7,5 meter fra svømmebassenget, og hvis svømmebassengets vannrør er for langt, anbefales det å pakke et 10 mm tykt isolasjonsrør, slik at unngå utilstrekkelig oppvarming på grunn av overdreven varmetap av utstyret;

3. Utformingen av vannveisystemet må installere en strømførende tilkobling eller flens på innløps- og utløpsvannet til varmepumpen for drenering om vinteren, og den kan brukes som en inspeksjonsport under vedlikehold;

4. Forkort vannrørledningen så mye som mulig, unngå eller reduser unødvendige rørledningsendringer for å redusere trykkfallet;

5. Vannsystemet skal utstyres med en pumpe med passende strømning og fallhøyde for å sikre at vannføringen møter enhetens behov.

6. Vannsiden av varmeveksleren er utformet for å tåle vanntrykket på 0,4Mpa (eller se bruksanvisningen til utstyret).For å unngå skade på varmeveksleren, bruk ikke overtrykk.

7. Følg installasjons- og vedlikeholdsmanualen til utstyret for andre merknader.

GREATPOOL, som en profesjonell fabrikk og leverandør av luftkildevarmepumpe, leverer ulike typer luftkildevarmepumper for svømmebasseng, slik som DC INVERTER-serien, mini seriøs og konvensjonell seriøs.

GREATPOOL behandler alltid produktkvalitet som første prioritet, all produksjon og kvalitetskontroll er implementert basert på ISO9001 og 14001 standarden.

GREATPOOL, som en profesjonell leverandør av svømmebasseng og SPA-utstyr, er klare til å levere våre produkter og tjenester til deg.

Notes-1 Notes-2 Notes-3


Innleggstid: 18-jan-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss