Hvordan velge de riktige svømmebassenglysene for å gi glans til svømmebassenget ditt?

01

Det kjølige og forfriskende svømmebassenget er virkelig et klokt valg for den varme sommeren, men solen er for sterk om dagen og lyset er ikke nok om natten.Hva skal vi gjøre?
Hvert svømmebasseng trenger svømmebasseng undervannslys for å sikre belysning.I tillegg til svømmebassenger, brukes undervannslys også til varme kilder, fontenebasseng, landskapsbassenger og massasjebassenger osv. Det kan brukes ikke bare til belysning av bunnen av bassenget, men også for at svømmerne skal se tilstanden til bassenget, gir glede og trygghet til bassenget.
De siste årene har svømmebassenglys blitt optimalisert og designet.Lampehuset bruker nye anti-korrosjonsmaterialer og et transparent deksel med ekstremt høy lysgjennomgangsstyrke.Utseendet er lite og delikat, og chassiset er festet med skruer.Svømmebassenglys er generelt LED-lyskilder, som kalles fjerde generasjons lyskilder eller grønne lyskilder.De har egenskapene til energisparing, miljøvern, liten størrelse og lang levetid.Det er vanligvis installert i svømmebassenger, varme kilder eller landskapsbassenger med en sterk visnings- og lysfunksjon.

1. Støvsikker og vanntett karakteridentifikasjon.
Støvtettheten til lamper er delt inn i 6 nivåer.Nivå 6 er høyt.Det vanntette nivået til lampene er delt inn i 8 nivåer, hvorav 8. nivå er avansert.Støvtette nivået til undervannslanterner skal nå nivå 6, og merkesymbolene er: IP61–IP68.

2. Anti-sjokk indikatorer.
Anti-sjokkindikatorene til lamper er delt inn i fire kategorier: O, I, II og III.Den internasjonale standarden slår klart fast at beskyttelsen mot elektrisk støt av undervannsbelysningsarmaturer i svømmebassenger, fontener, plaskebassenger og lignende steder skal være klasse III-lamper.Arbeidsspenningen til dens eksterne og interne kretser bør ikke overstige 12V.

3. Nominell arbeidsspenning.
Installasjonen av svømmebassenglys må være strengt kontrollert under 36V (en spesiell transformator er nødvendig).Svømmebasseng undervannslys er en armatur montert under svømmebassenget og brukt til belysning.Den er ikke bare vanntett, men også elektrisk støt.Derfor er dens nominelle arbeidsspenning generelt svært lav, vanligvis 12V.

Lampens nominelle arbeidsspenning er parameterindeksen til lampen, som direkte bestemmer lampens arbeidsmiljø, det vil si at den faktiske arbeidsspenningen må være i samsvar med den nominelle arbeidsspenningen.Ellers er enten lyskilden utbrent på grunn av for høy spenning, eller lyseffekten kan ikke oppnås på grunn av for lav spenning.Derfor må generelle undervannslys utstyres med transformatorer.Transformatoren gir en stabil spenning slik at svømmebassengets undervannslys kan fungere trygt og stødig.
Greatpool svømmebassenglys har ikke bare egenskapene til vanntett, lavspenning, stabil ytelse, trygg og pålitelig, men har også den unike designen med multifunksjon, fargerik og høydepunkter.I tillegg til å møte funksjonen for belysning av svømmebassenget, gir den også ubegrensede muligheter for den fargerike dekorasjonen av svømmebassenget.Den er ideell for bassengeiere og operatører!
I henhold til forskjellige installasjonsdesign er Greatpool svømmebassenglys delt inn i tre kategorier, nemlig veggmonterte bassenglys, innebygde bassenglys og vannlandskapslys. Du kan velge riktig lys som ditt krav.


Innleggstid: 20. januar 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss