Hvordan starte et privat privat villabassengprosjekt

Hvordan starte et privat privat villabassengprosjekt

Villa Pool

Svømmebassenget blir sett på som en integrering av fritids-, underholdnings- og treningsscene, og det er foretrukket av villaeiere.Hvordan begynne å bygge et svømmebasseng for din egen villa?

Før du starter byggingen, la oss først få en forståelse av villa svømmebasseng informasjon for referanse.

Villa basseng funksjoner

1. Generelt er svømmebassengene til private villaer variert.De er ofte rektangulære, ovale osv., og det er også mange uregelmessige former, som godt kan integreres med hagelandskapet.

2. Villasvømmebassenger krever høy vannkvalitet, men de trenger vanligvis ikke være underlagt tilsyn og administrasjon av den lokale helse- og epidemiforebyggende avdelingen, slik som offentlig basseng.De fleste private villabassenger vedlikeholdes og administreres av eierne selv.Når økonomiske forhold tillater det, stiller villabassengeiere ofte relativt høye krav til overordnet utforming og vannkvalitet.De følger konseptet med helse- og miljøvern og den kostnadseffektive utstyrskonfigurasjonsplanen.Svømmebassenget sirkulerende filtreringssystem velger vanligvis en kombinasjon av god ytelse bassengpumpe og sandfiltre.De fleste bassengdesinfeksjonssystemer velger en saltklorinator i stedet for bassengkjemikalier.

3. Private villabassenger er vanligvis små i størrelse, de fleste er 7-15 meter lange og 3-5 meter brede, og overstiger sjelden 20 meter.

4. Vedlikehold og forvaltning av villabasseng skal være enkelt og enkelt.Rengjøring og vedlikehold av noen villabassenger ivaretas av profesjonelle firmaer, mens andre rengjøres og vedlikeholdes av eierne selv.Derfor kreves det at vedlikehold og forvaltning av svømmebassenget er enkelt og lett å betjene, og arbeidsintensiteten bør ikke være for stor.

5. Arrangementet av bassenganlegg skal være vakkert og fleksibelt.Svømmebassenget er en del av den private boligen, og eget utstyrsrom bør kombineres med konstruksjonsstrukturen.Utstyrsrommet vil kunne utplasseres i bunnen av trappen eller hjørnet av gårdsplassen, noe som reduserer påvirkningen for gårdslandskapet, men oppfyller også krav til bassengdrift.

Outdoor villa swimming pool project service

Villa privat basseng design type

Fritidsorienterte villabassenger: Denne typen svømmebasseng stiller høyere krav til den omkringliggende landskapsdesignen.Formdesignet til bassenget er vanligvis en naturlig kurve, og formen er spesiell og elegant. Design av landskap, hager og andre fritidsområder rundt svømmebassenget kan ikke bare forskjønne svømmebassenget, men også legge til fritids- og underholdningsprosjekter for å berike fritiden vår tid.

Fitnessorienterte villasvømmebassenger: Denne typen svømmebasseng skal være enkle og praktiske, og formen skal vanligvis være smal og lang.Hvis plassen er begrenset, kan den også planlegges som et kvadrat for å maksimere bassengområdet og reservere tilstrekkelig svømmeplass.

Byggingen av et villa privat svømmebasseng må vanligvis vurdere følgende problemer:

1. Plasseringen av svømmebassenget.

2. Svømmebassengets areal.

3. Dybdekravet til bassengvann.

4. Hvordan designe dekket til svømmebassenget over bakken?

5. Lokale byggeforskrifter og krav om byggetillatelse.

Greatpool Team er forpliktet til å levere og installere komplette sett med villabassengutstyr som pumper, filtreringsutstyr, varmeutstyr, desinfeksjonsutstyr, rustfri stålstige, undervannsbassenglys, dykkerbanelinjer for konkurransebassenger, etc., og tilby villasvømming bassengprosjektering og design, utdyping av tegninger, utstyrsforsyning, bassengkonstruksjon og installasjon, teknisk support og andre one-stop-løsninger.


Innleggstid: Mar-04-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss